Expedierea pachetului dumneavoastră

Comenzile dumneavoastra se primesc non-stop pe site-ul www.sisteme-irigatii.ro si pe e-mail la comenzigreengarden@gmail.com Telefonic puteti comanda la:  0733 071 194 in intervalul 09.00 – 17.00 de luni pana vineri. Comanda minima este de 50.00 lei cu TVA inclus. 

Livrarea produselor comandate se va realiza la sediul dumneavoastra sau la alta adresa indicata, in maximum 24 de ore de la o confirmare scrisa  (e-mail, fax, sms ) in intervalul 09.00 – 17.00 de luni pana sambata.

Costul procesării este gratuit, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Costul transportului este calculat doar pentru localitatile fara kilometri suplimentari.  

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare.

 PRETUL TRANSPORTULUI ESTE SUPORTAT DE CATRE CLIENT !

Plata se poate face prin:

► numerar la livrare ;

►ordin de plata, transfer bancar in baza facturii emise de SC GREEN GARDEN SRL.

La livrare produsele vor fi insotite de urmatoarele documente: factura, chitanta, certificat de garantie (daca e cazul). Produsele sunt transportate pe categorii in cutii de carton sau alte ambalaje. 

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.In momentul livrarii, clientul are obligatia de a verifica atat cantitativ cat si calitativ produsele comandate.